Tromboflebita profunda inalta

Este o boala grava, care nu trebuie neglijata pentru care va rugam sa ne contactati URGENT

Tromboflebita profunda inalta

Tromboflebita profunda inalta sau Sindromul Martorell consta in tromboza venei iliace externe (ca in sindromul Cockett) dar cu dezvoltarea unei circulatii suprapubiene derivative foarte bine vizibila. Poate surveni si in trombozele venei iliace drepte.

Se defineste prin compresiunea venei iliace stingi de etiologie variata. Principala cauza ar fi compresiunea venei iliace stingi de catre artera iliaca primitiva dreapta la nivelul incrucisarii, dar sunt posibile si etiologia osoasa (hiperlordoze, compresiune prin protruzii discale sau osteofite) eventual chiar endovenoasa (valve, bride, septuri membranoase partiale).

In aceste conditii survine o tromboza acuta iliaca urmata de un sindrom postflebitic sever si rezistent la tratament medical.

programare
Doctori inovatori

Protocoalele clinicii au fost create de Dr. In. Mohammad Abu Baker, unul din cei mai renumiti doctori in flebologie din lume are mai multe inventii recunoscute pe plan mondial, si au preluate si imbunatatite de Prof. Univ. Dr. Patrut Mircea, seful clinicii de chirurgie Tulkarem.

Echipamente ultra-moderne

Echipamente ultra-moderne de operatie cu laser liniare, operatie cu laser radiale, eco-dopplere. Pentru toate echipamentele echipa noastra a efectuat stagii prelungite de pregatire pentru o interpretare si un uz cat mai profesional.

Vorbim pe limba d-voastra

In cei peste 30 de ani de experienta Prof. Univ. Dr. Patrut Mircea a inteles ca este important ca pacientul sa fie mai degraba un prieten decat un bolnav oarecare si de aceea fiecarui pacient ii este explicat intr-un limbaj obisnuit procedurile si diagnosticul avut.

Cea mai moderna clinica din Romania

Clinica de flebologie Tulkarem este unica clinica DEDICATA bolilor varicelui fiind totodata si ultra-modern utilata pentru a face fata celor mai exigenti pacienti. Dotata cu parcare pacienti, lift pentru persoane cu dizabilitati, rezerve pentru pacientii care trebuie sa ramana internati, toate dotate ultra-modern pentru a transforma o experienta in mod normal neplacuta in una cu cat mai putin neplacuta.