Sindromul post-trombotic

Sunt o forma grava de tromboza si de aceea va rugam sa ne contactati URGENT

Sindromul post-trombotic

Sindromul post-trombotic constituie expresia clinica a tulburarilor provocate de hipertensiunea cronica din sistemul venos profund secundara unei TVP vindecate cu sechele.

In general prin sindrom post-trombotic se definesc mai ales urmarile la distanta ale TVP ale membrelor inferioare si uneori ale venei cave inferioare, desi si sindroamele post-trombotice ale membrelor superioare si ale venei cave superioare au aceleasi caracteristici fiziopatologice de baza.

Sindromul post-trombotic include tulburarile provocate de cresterea cronica a presiunii din sistemul venos profund, care apar dupa o tromboza la acest nivel. Astfel de tromboze se pot produce in numeroase locuri, dar cel mai frecvent ele apar la nivelul membrelor inferioare.

Dupa un episod de flebotromboza acuta, manifestarile sindromului posttrombotic pot sa apara imediat, insa de obicei exista un interval liber de cateva luni sau chiar mai multi ani. Cel mai constant si mai precoce simptom este edemul; initial, acesta este discret si doar la nivelul gleznei.

El se accentueaza dupa ce persoana afectata sta mult in picioare, precum si in timpul mersului. Cu timpul, edemul se mareste si se extinde in sus si ajunge sa nu se mai reduca dupa repausul in pozitie orizont. Este inchiderea totala (obliterarea) sau partiala a segmentului profund, ca un "dop de sampanie".

programare
Doctori inovatori

Dr. In. Mohammad Abu Baker, unul din cei mai renumiti doctori in flebologie din lume are mai multe inventii recunoscute pe plan mondial, si sa inconjurat de o echipa tanara care a invatat atat de la domnul dr. Mohammad Abu Baker cat si de la alte nume recunoscute din domeniu.

Echipamente ultra-moderne

Echipamente ultra-moderne de anesteologie si operatie cu laser, eco-dopplere. Pentru toate echipamentele echipa noastra a efectuat stagii prelungite de pregatire pentru o interpretare si un uz cat mai profesional.

Vorbim pe limba d-voastra

In cei peste 27 de ani de experienta Dr. In. Mohammad Abu Baker a inteles ca este important ca pacientul sa fie mai degraba un prieten decat un bolnav oarecare si de aceea fiecarui pacient ii este explicat intr-un limbaj obisnuit procedurile si diagnosticul avut.

Cea mai moderna clinica din Romania

Clinica de flebologie Tulkarem este unica clinica DEDICATA bolilor varicelui fiind totodata si ultra-modern utilata pentru a face fata celor mai exigenti pacienti. Dotata cu parcare pacienti, lift pentru persoane cu dizabilitati, rezerve pentru pacientii care trebuie sa ramana internati, toate dotate ultra-modern pentru a transforma o experienta in mod normal neplacuta in una cu cat mai putin neplacuta.