Dermatita de staza

Vino la un control URGENT si picioarele d-voastra vor arata mereu perfect

Dermatita de staza

Dermatita de staza se dezvolta pe extremitatile inferioare secundar edemului cronic si insuficientei venoase. Modificarile precoce din ulcerele de staza, dermatita de staza pot fi constituite dintr-un eritem usor si descuamare asociate cu prurit.

Sediul initial tipic al afectiunii este deasupra fetei mediale a gleznei, adesea peste o vena dilatata. Dermatita progreseaza spre a deveni pigmentata datorita extravazarii cronice de eritrocite ce duce la depunerea cutanata de hemosiderina. Ca si in alte forme de dermatita, dermatita de staza poate deveni inflamata acut, cu formare de cruste si exsudare.

Dermatita de staza cronica este deseori asociata cu fibroza dermica care este recunoscuta clinic printr-un edem rigid. Dermatita de staza este deseori complicata de infectie secunda si este o boala imflamatorie comuna pielii care apare pe inferioare la pacientii cu insuficienta venoasa cronica cu hipertensiune venoasa.

Aceasta boala afecteaza de obicei pacientii de varsta mijlocie si varstnici, este rareori intalnita inainte de al 5 deceniu de viata, cu exceptia pacientilor cu insuficienta venoasa dobandite ca urmare a inverventiei chirurgicale, traume sau tromboza.

programare
Doctori inovatori

Protocoalele clinicii au fost create de Dr. In. Mohammad Abu Baker, unul din cei mai renumiti doctori in flebologie din lume are mai multe inventii recunoscute pe plan mondial, si au preluate si imbunatatite de Prof. Univ. Dr. Patrut Mircea, seful clinicii de chirurgie Tulkarem.

Echipamente ultra-moderne

Echipamente ultra-moderne de operatie cu laser liniare, operatie cu laser radiale, eco-dopplere. Pentru toate echipamentele echipa noastra a efectuat stagii prelungite de pregatire pentru o interpretare si un uz cat mai profesional.

Vorbim pe limba d-voastra

In cei peste 30 de ani de experienta Prof. Univ. Dr. Patrut Mircea a inteles ca este important ca pacientul sa fie mai degraba un prieten decat un bolnav oarecare si de aceea fiecarui pacient ii este explicat intr-un limbaj obisnuit procedurile si diagnosticul avut.

Cea mai moderna clinica din Romania

Clinica de flebologie Tulkarem este unica clinica DEDICATA bolilor varicelui fiind totodata si ultra-modern utilata pentru a face fata celor mai exigenti pacienti. Dotata cu parcare pacienti, lift pentru persoane cu dizabilitati, rezerve pentru pacientii care trebuie sa ramana internati, toate dotate ultra-modern pentru a transforma o experienta in mod normal neplacuta in una cu cat mai putin neplacuta.